Tijdens de familiedag is er onder heftige omstandigheden gestreden voor de titel bij het 1-tegen-1-toernooi. We konden genieten van veel actie, mooie bloks en schitterende doelpunten. Dit alles leverde twee verrassende winnaars op. Fanatieke en gemotiveerde clubjongens wisten het beste met de weersomstandigheden om te gaan en gingen er met de titel vandoor.

Bij het juniorentoernooi won Richard Kluitmans de finale door Ivan Habermehl te verslaan en werd Christiaan Spaans 3e. Bij de senioren won Roland van Houten in de finale van Bastiaan Overwater.

Ik wil alle deelnemers bedanken en Richard en Roland feliciteren, jullie hebben het publiek laten genieten!

Dit alles kon uiteraard niet plaatsvinden zonder organisatie. Robin (schotklok), Peter (wedstrijdtafel), Jelle, Martin en Diana (scheidsrechters), Marcel en Ido (speakers), hartstikke bedankt!

Tot volgend jaar!
Youri