Het Toernooi van de Toekomst editie 2019 was weer een groot succes. In totaal 56 teams van de C tot en met de F-leeftijd gingen de strijd met elkaar aan.

Het was koud maar spannend

Het bleef gisteren onder de 10 graden, maar wat werden er mooie en spannende ‘potten’ korfbal gespeeld. Gelukkig was het wel droog, maar voor volgend jaar hebben we alvast temperaturen boven de 10 graden besteld.

Deelnemende verenigingen en vrijwilligers bedankt

KVS/Maritiem bedankt alle verenigingen die hebben deelgenomen aan het Toernooi van de Toekomst, want samen hebben we het een mooi en succesvol toernooi laten zijn. En uiteraard mogen we de vele vrijwilligers niet vergeten die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt. Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie rekenen om de bar en keuken te bemensen, de wedstrijden te fluiten, de toernooitafel draaiende te houden en spelers en speelsters te verzorgen als dat nodig is (EHBO).

KVS-winnaars

Een aantal teams van KVS/Maritiem sloot het toernooi als winnaar af. Van harte gefeliciteerd KVS/Maritiem F4, F2, F1, E3, E1 en C2.

Aftermovie

Geniet nog even na van het Toernooi voor de Toekomst met deze prachtige beelden van onze cameraman Bart Parmentier!

Tot volgend jaar.