Inmiddels is verkoop van de loten flink aan de gang. Veel volle lotenboekjes worden al ingeleverd. Deze proberen we zo snel mogelijk te verwerken om de laatste tussenstand te vermelden. Een snelle telling leert dat er al voor meer dan € 400,- is verkocht! Alvast dank aan de verkopers voor de inzet en niet te vergeten de kopers voor de afname van de loten.

Nog geen lot gekocht?

Koop dan een lot bij een van onze jeugdleden of ga naar de ONLINE verkooppagina van KVS/Maritiem: https://clubactie.nl/actie/KVSMaritiem

De verkoop gaat nog 2 weken door, tot de herfstvakantie. Daarna moeten de verkoopboekjes worden ingeleverd.

Teamprijs

Er is inmiddels een sportieve strijd tussen verschillende teams losgebarsten om de felbegeerde teamprijs, een training van KVS 1-spelers Antoine Boogaard en Pieter Redelijkheid binnen te slepen. Dus doe nog even je best en help jouw team aan deze bijzondere prijs!

Coördinatoren

Welpen – Sander van Houten: sander.vanhouten11@gmail.com
F – Daisy Peters: ik@daisypeters.nl
E – Brigitte Mooij: brigittepronk@hotmail.com
D – Marian Thien: mariansuzannethien@gmail.com
C – Diana Boogaard: Mickdaan@hotmail.com

Prijzen voor de verkopers: 20-loten actie

Kinderen die 20 loten of meer hebben verkocht, ontvangen een gratis entreekaartje voor Bobbejaanland, Avontura, Optisport, Body Worlds of een 2e artikel gratis op masita.com.

Maar…. KVS organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd met gave prijzen voor jou en voor jouw team:
1. De 3 beste verkopers krijgen leuke (KVS) prijzen
2. Alle verkopers die 20 loten of meer verkopen mogen in de zaal oplopen met KVS 1 en….
3. Het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt (hoogste gemiddelde per speler) wint een training van KVS 1-spelers Antoine Boogaard en Pieter Redelijkheid

Veel succes met de verkoop!!