‘Zonder vrijwilligers geen KVS’

De vrijwilligers bij KVS vormen zonder twijfel de motor van onze vereniging. Iedere vorm van inzet wordt gewaardeerd en bijzonder op prijs gesteld! Maar wat doen al die 120 vrijwilligers eigenlijk allemaal? Vandaag zetten we de neutrale scheidsrechters van KVS in de spotlight!

Neutrale scheidsrechters

De korfbalbond (KNKV) wil dat alle wedstrijden in het wedstrijdkorfbal (tot en met hoofdklasse D pupillen) onder neutrale leiding staan. Ook KVS draagt haar steentje bij met 5 topscheidsrechters. Zij hebben een diploma Korfbal Masterz aangevuld met een praktijkdiploma.

Dit zaalseizoen heeft onze vereniging de opdracht om 105 wedstrijden buiten KVS van neutrale leiding te voorzien. Komende zaterdag fluiten onze scheidsrechters de volgende wedstrijden:

• Corné Pronk gaat naar Des B1- Dubbelzes B1.
  • Rob Dijkhuizen fluit VEO A2- Phoenix A1.
  • Martin Knoester fluit er 2: Dijkvogels B1-Avanti B2 en dan een verre wedstrijd naar Dalto 5- Groen Geel 4.
  • Jelle den Dekker zal samen met Assistent Marcel v Leeuwen de topper om plek 1 DVO A1-Dos 46 A1 leiden.
  • Diana Boogaard zal Madjoe C1-Pernix C1 en Top C2-Avanti C1 fluiten, om daarna met Assistent Dennis Binnendijk Futura 1-Oranje Wit 1 tot een goed einde te brengen.

Namens KVS veel Plezier en Succes!

Wil jij ook iets doen voor KVS?

Dat kan! Er zijn verschillende ‘vacatures’. Bijvoorbeeld deze:

Kijk ook eens op de contactpagina. Daar staan allerlei commissies. Misschien zit er iets voor jou tussen!!