Nieuw dak kantine
Meld je aan voor een kantinedienst naar jouw keuze!

Vanaf heden is het kantinerooster voor de zaterdagen van de 2de helft van de veldcompetitie gereed en kan je je aanmelden op de website van KVS (http://kvskorfbal.nl/bardiensten/).

Voor wie?
  • Alle junioren (A)
  • Alle senioren
  • Ouders van kinderen uit B t/m F (1 dienst per kind)

Als je de eerste helft van de veldcompetitie bardienst gedraaid hebt, hoef je de tweede helft van de veldcompetitie geen bardienst te draaien!

Aangezien de eerste wedstrijden al op 20 april worden gespeeld is het kort dag om je in te schrijven voor de kantinediensten. Daarom vragen wij je om je zo snel mogelijk in te schrijven, zodat er voldoende mensen achter de bar staan. Als er op 17 april niet ingevulde plaatsen in het kantinerooster zitten, zullen wij genoodzaakt zijn om spelende leden uit de A, senioren en de ouders van de spelende leden uit de B tot en met de F die dit speeljaar nog geen kantinedienst hebben gedraaid op te stellen.

Pincode

Op de website van KVS moet je je eenmalig registreren, zodat je een pincode ontvangt. Met deze pincode kan je inloggen op de site en kan je je inschrijven voor een kantinedienst.

Contact

Als dit niet lukt kan je mailen naar kantinerooster@kvskorfbal.nl of bellen met Roel van der Kooij (0626870117).

Kuisdiensten

De kuisdiensten voor de het 2de helft van de veldcompetitie zijn ook bekend:

ochtend avond
20-apr KVS A3 KVS A2