Hou jij van trefbal en jagerbal bij de gymles en wil je testen of je korfbal een leuke sport vindt? Kom dan snel een balletje gooien bij korfbalvereniging KVS/Maritiem in het Westbroekpark (Cremerweg 2).

Jongens en meisjes

Vanaf vrijdag 12 april kun je meedoen aan de gratis inlooptrainingen. Alleen of samen met vrienden en vriendinnen. Kinderen van de leeftijd 6 tot en met 14 jaar zijn van harte welkom. Kom je ook?

Inlooptraining 6 – 14 jaar (12 april: 18.00 tot 19.00)
Inlooptraining 6 – 14 jaar (10 mei: 18.00 tot 19.00)
Inlooptraining 6 – 14 jaar (17 mei: 18.00 tot 19.00)
Pannenkoekentraining 6 – 14 jaar (24 mei: 18.00 tot 19.00)

Nieuwsgierig geworden?

Meld je aan bij Liesbeth de Groot via liesbethdegroot@gmail.com.
Kinderen van 4-6 jaar kunnen terecht bij Anne van Arkel via annekvs@hotmail.com.
Of kijk op www.kvskorfbal.nl

Over korfbalvereniging KVS/Maritiem

Lekker sporten, spelen met je vrienden en vriendinnen en een hoop gezelligheid; dat is korfballen bij KVS/Maritiem.

Korfbal speel je met jongens en meisjes en heeft ieder seizoen een buiten- en binnencompetitie (vanaf 6 jaar). Naast korfballen, wat best een pittige en stoere sport is, worden er bij KVS het hele jaar door activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. Het jaarlijkse hoogtepunt is het KVS-jeugdkamp.