Het ging zaterdag niet vanzelf. Korbis toonde zich een taaie tegenstander. Steeds als de E3 dacht een gaatje te hebben geslagen, kwam Korbis weer dichterbij. Maar ook wedstrijden die niet eenvoudig lopen, moeten gewonnen worden.

Aan het begin ging het nog wel zo makkelijk. Aron, Tim, Kate, Joëlle en Jens liepen uit naar een 0-3 voorsprong. Binnen twee minuten stond Korbis echter op 2-3. In de zoemer schoot KVS de 2-4 binnen, maar de scheids vond deze niet meer tellen.

Na de rust miste Korbis eerst een stip voordat ze de 3-4 binnenschoten. Het leek weer een wedstrijd te worden, maar Jens en Tim zorgden weer voor een verschil van drie doelpunten. In het laatste part was het wederom Korbis dat sterk op kwam zetten. Eerst maakten ze de 4-6 en in dezelfde minuut maakten ze ook de 5-6. De E3 zette zicht schrap voor de laatste 5 spannende minuten. Qua verdediging ging er een tandje bij en het was geduldig wachten op een goede kans. Die kwam….. Tim gooide beheerst de 5-7 in en vlak daarna was het einde wedstrijd. De 2 punten gingen mee naar Scheveningen.

Een weekje rust en dan de topper thuis tegen Avanti E1.

Scores: Jens (4x), Tim (3x)