Beste KVS’ers en iedereen die zaterdag bij ons bezoek komt,

Sinds zondagavond gelden er strengere coronaregels in onze regio, die ook gevolgen hebben voor KVS/Maritiem:

– Het wordt belangrijker om een coronacoördinator/aanspreekpunt voor de gemeente te hebben. We stellen schema’s op.
– De kantine sluit om uiterlijk 0.00 uur mits er de laatste uren een aanspreekpunt aanwezig is; is dit niet het geval, dan gelden de eindtijden zoals die onder “Bardienst” te vinden zijn op de site.
– Er vinden bij sportclubs intensievere controles plaats vanuit de gemeente. Voorkom boetes voor jezelf en de vereniging door goed op onderstaande regels te letten.

De algemene regels

– Kom alleen naar KVS als je gezond bent. Lees hier wanneer je thuis moet blijven.
– Registreer je bij binnenkomst met de QR-code. Te vinden op ons terrein of hieronder.
– Houd overal langs de lijn 1,5 meter afstand (18+). Ook op de reservebank.
– Op het terras en in de kantine zijn alleen zitplekken. Kun je daar niet zitten? Zoek een ander plekje op het terrein om te zitten of te staan.
– Verspreid je over het terrein. Er is ruimte genoeg. En houd afstand.
– Verplaats geen stoelen en tafels.

Weersverwachting zaterdag

Omdat we een zeer beperkt aantal zitplekken hebben en er niet gestaan mag worden in de kantine, is het advies om zelf een paraplu mee te nemen.

QR-code

In verband met mogelijk bron- en contactonderzoek is er op verschillende plekken op ons terrein de mogelijkheid een QR-code te scannen om je gegevens te registreren (naam, mail, telefoonnummer) en een gezondheidscheck te doen.

Dit is de link:

Protocol

De volledige versie van ons corona-protocol is hier te vinden.

Uiteraard houden wij het “coronanieuws” in de gaten en zullen weer updates geven wanneer nodig.

We wensen iedereen veel korfbalplezier toe!

Bestuur KVS/Maritiem