Hoe staan we er voor met de EF-teams:

KVS E1 heeft tot nu toe al haar wedstrijden gewonnen. Zie hier voor het wedstrijdverslag tegen Futura E1. Volgende week staat de wedstrijd tegen de directe concurrent Refleks F2. Uit werd met 2-10 van Refleks gewonnen. Echter aan de laatste wedstrijduitslagen van Refleks te zien, gaat het een mooie uitdaging voor onze E1 worden. Zaterdag 9.00 uur, KVS veld. Succes Supervissen!

KVS E2 heeft het zwaar. Zij zitten in een pittige poule en treffen sterke tegenstanders. De trainers geven aan dat jullie wel steeds een stukje vooruit gaan, dus volhouden en dan gaat het vast en zeker lukken om te winnen.

KVS E3 staat ook bovenaan in de poule. Afgelopen zaterdag werd een mooie overwinning geboekt op Valto E3. Lees hier het leuke wedstrijdverslag. Volgende week speelt ook KVS E3 haar kampioenswedstrijd. Deze is om 10.00 uur op ons KVS veld. Dus kom vooral even kijken.

KVS E4 wist afgelopen week 2x van VEO E4 te winnen. Ook deze supervissen staan bovenaan in de poule. Er staan nog twee spannende wedstrijden op het programma en dan zullen we weten of KVS E4 het kampioenschap heeft weten binnen te halen. Zet ‘m op!

KVS E5 is een team waar iedereen voor het eerst korfbalt. Tot nu toe hebben zij alle wedstrijden verloren. Echter de laatste twee wedstrijden slechts met 0-1 en 2-0. Het gaat steeds beter. Goed doorgaan met oefenen op de training en dan gaan ook jullie straks wedstrijden winnen.

KVS F1 heeft tot nu toe 2 wedstrijden gewonnen en 2 wedstrijden verloren. Maar ook de andere tegenstanders hebben punten laten liggen. Alle teams staan nu met 4 punten op een gedeelde eerste plaats. Hoe gaat dit aflopen? Over twee weken weten we het!

KVS F2 wist de laatste twee wedstrijden tegen HKV/ OE F2 te winnen. Dit zorgt voor een mooie derde plaats in de poule. Kijk hier voor een leuk wedstrijdverslag.

KVS F3 heeft 2 wedstrijden gewonnen en twee wedstrijden verloren. Een prima middenmoter in deze poule. Komende zaterdag zijn jullie vrij en 12 oktober mogen jullie aantreden tegen Fortuna F4. Veel succes!

KVS F4 is een team met allemaal nieuwe spelers. Dat zou je, als je de uitslagen ziet, niet zeggen. Voor nu staan jullie op een mooie tweede plek in de poule.

PS: Bij thuiswedstrijden kun je voor de wedstrijd bij de bar aangeven of je voor je team limonade wilt in de pauze. Dan zet de bar crew het voor je klaar in de pauze.

Voor in de agenda:

• Zaterdag 12 oktober: KVS Muziekfeest, ook voor alle kinderen en ouders van de EF
  • Zaterdag 19 oktober: 1e weekend herfstvakantie. KVS F3 en KVS F4 spelen nog een competitiewedstrijd
  • Zaterdag 26 oktober: vrij weekend
  • Zaterdag 2 november: vrij weekend