De eerste vier speelrondes van de zaalcompetitie zitter er al weer op. Alle EF teams hebben 3 wedstrijden gespeeld. De meeste teams waren tussendoor een zaterdag vrij. Dat is ook best lekker 🙂 In deze zaalcompetitie weet het ene team wedstrijd na wedstrijd te winnen. Andere teams hebben het zwaarder en moeten iedere week goed strijd leveren om de punten mee naar huis te nemen.

KVS E1 kwam in de zaal goed uit  de startblokken met een mooie winst op ONDO E3, verloor vervolgens van Weidevogels E1 en wist gisteren weer een mooie overwinning binnen te slepen tegen Nieuwerkerk E3. De punten worden lekker bij elkaar gesprokkeld. Iedere week maakt ‘Het technisch hart’ lekker weglezende wedstrijdverslagen: KVS E1 pakt in laatste minuten de winst en Voor het eerst geen punten

KVS E2 heeft in de veldcompetitie alle wedstrijden verloren. In de zaal zijn de eerste punten binnen! Jullie wisten te winnen van Avanti E5. Phoenix E3 en Valto E6 waren een maatje te groot. Maar gisteren werd een mooie 8-5 overwinning behaald tegen Refleks E3. Jullie raken goed ingespeeld op elkaar!

KVS E3 speelt iedere week mooie duels. Vooral de laatste twee waren ontzettend spannend. 11-10 winst tegen Valto E3 en 6-6 tegen Vitesse E2. Wil je meer weten, lees dan de wedstrijdverslagen: E3 wint nipt en E3 loopt lang achter de feiten aan

KVS E4 draait lekker mee in de top van de poule. Twee wedstrijden gewonnen en 1 wedstrijd verloren. In de verloren wedstrijd werden in totaal maar liefst 30 doelpunten gemaakt 17-13.

KVS E5 is ook lekker bezig om punten binnen te halen. Op het veld werden alle wedstrijden verloren, maar nu zijn inmiddels 5 punten ‘in the pocket’. Een gelijkspel tegen Lynx E2 en winst tegen Die Haghe E3 en VEO E3. Ga zo door!

KVS F1 heeft de eerste 2 punten binnen. Tot nu werd verloren van Achilles F1 en Weidevogels F1. Van Valto F1 werd met 3-4 gewonnen.

KVS F2 startte met een hele goede wedstrijd tegen ONDO F2. Er werd net aan gewonnen met 10-11. De twee wedstrijden daarna werd er goed gespeeld, maar de tegenstanders, Fortuna F2 en ALO F1, waren een maatje te groot. Beide keren werd met 12-6 verloren.

KVS F3 heeft de smaak te pakken. Drie wedstrijden gespeeld en alledrie gewonnen. Wat een mooie prestatie. Nu volhouden!

KVS F4 is ook goed bezig. Twee wedstrijden gewonnen en één wedstrijd verloren. Voor nu een goede middenmoter in deze poule.

Voor in de agenda:

• Vrijdag 20 december: ruilmiddag korfbalplaatjes (16.30-18.00 uur)
  • Zaterdag 21 december: vrij weekend
  • Vrijdag 27 december: Schaatsen voor alle jeugd en hun trainers
  • Zaterdag 28 december: vrij weekend
  • Zaterdag 4 januari: alle EF teams vrij, behalve KVS F4. KVS F4 speelt tegen Fortuna F5 in Delft.
  • Zaterdag 18 januari: KVS F1, F2, F3, F4 lopen op met KVS 1, Verzamelen om 18.00 uur
  • Zaterdag 8 februari: KVS E1 en E2 lopen op met KVS 1, Verzamelen om 19.00 uur

Trainen