KVS F2 begon de dag vroeg met de foto’s. Vooral de teamfoto was een uitdaging. Maar tussen alle 120 foto’s die genomen zijn zal er vast wel één goede tussen zitten zonder konijnentandjes en met alle ogen open.
Vervolgens gingen ze de wedstrijd tegen HKV F2 aan. Ze speelden de sterren van de hemel. Als alle schoten erin gegaan waren hadden ze met heel veel gewonnen. Lara wist er wel twee in te schieten en Febe ook één. Door het fantastische verdedigingswerk van iedereen wisten ze HKV op de nul te houden. Zelfs toen HKV met een superspeler in het veld stond wist onze F2 ervoor te zorgen dat ze de bal bijna niet naar hun paal kregen!
De eerste gewonnen wedstrijd voor dit superteam. Febe, Isa, Lara, Jace, Daan en Jelle wat een inzet vandaag! Ze speelden zo fel dat het soms meer op rugby leek dan op korfbal.