Zo op de laatste dag van de voorjaarsvakantie een mooi moment voor een korte terugblik op de zaalcompetitie tot nu toe. Met al het stormachtige weer is het helemaal niet erg om nog een paar weken binnen te spelen. Maar nu de eerste zonnestralen zich weer laten zien, blikken we ook alvast vooruit naar de komende veldcompetitie. We krijgen uitnodigingen voor leuke toernooien in de regio, dus check ook even de agenda, hier verder beneden!

Allereerst wil ik heel veel nieuwe leden in de EF welkom heten: Rens, Dane, Carmen, Olivia, Romaysa, Maxwell, Lobke, Valentijn en Leon van harte welkom bij KVS! Heel veel plezier op onze mooie club. De komende weken blijven jullie lekker met de verschillende teams trainen. Voor de veldcompetitie hebben we twee extra teams ingeschreven: KVS E6 en KVS F5. De meesten van jullie gaan in deze teams spelen. Helaas hebben we niet meteen voor iedereen een plekje. Er blijft een korte wachtlijst. De opstellingen voor de nieuwe teams worden over twee weken bekendgemaakt.

KVS E1 is een middenmoter pur sang in deze zaalcompetitie. vier wedstrijden gewonnen, vier wedstrijden verloren en nu op een mooie vierde plek. Jullie hebben nog vier wedstrijden te gaan. Probeer nog een aantal punten er bij te sprokkelen! Nog steeds maakt ‘Het Technisch Hart’ leuke verslagen, hier de laatste: Verslag Weidevogels E1 – KVS E1

KVS E2  weet nu ook hoe het is om te winnen. Inmiddels zijn het er drie. Wat nog mooier is, is dat jullie steeds meer doelpunten gaan maken. Op hetveld gooiden jullie er 2-3 per wedstrijd en nu komt de 10 zelfs in beeld. Ga zo door!

KVS E3 speelt iedere week mooie duels en doen mee in de top van de poule. Nu op een mooie tweede plaats achter Avanti. Zet ‘m op en wie weet halen jullie het inmiddels vijfde (?) kampioenschap op rij binnen!

KVS E4 staat op een verdienstelijke derde plaats. Twee weken geleden wonnen jullie met 5-14 van Lynx F1. Vandaag wilde de bal er niet in en bij de tegenstander ging het des te beter: 0 -22 voor Fiks E2.

KVS E5 is ook lekker bezig om punten binnen te halen. Inmiddels 9 punten ‘in the pocket’ en dat levert voor nu een 5e plaats in de poule op.

KVS F1 moet zijn meerdere erkennen in de koploper Achilles F1. De strijd om de tweede  plek is in volle gang. Concurrenten zijn Weidevogels F1 (een keer verloren met 10 -7  en laatst gewonnen met 11 -3) en IJsselvogels F1 (uit 11-11). Zet ‘m op!

KVS F2 is goed bezig in een sterke poule. Na 3 gewonnen en 5 verloren wedstrijden staan deze supervissen op een gedeelde vierde plek. De komende weken kunnen er nog wat punten bijgesprokkeld worden. Dus ga zo door!

KVS F3 blijft keer op keer haar wedstrijden winnen. Inmiddels vier punten los van de nummer 2. Wat een mooie prestatie. Ga zo door en dan kan er binnenkort een feestje worden gepland.

KVS F4 speelt veel spannende wedstrijden die net of net niet worden gewonnen. Voor nu een mooie vijfde plek in de poule.

Toernooien: tijdens de voorjaarscompetitie organiseren veel verenigingen toernooien en KVS wordt regelmatig voor deze toernooien uitgenodigd. Soms specifieke teams en anders zijn de toernooien voor wie zin heeft. Het ene toernooi is in de ochtend, het andere toernooi is een hele dag. Voor het ene toernooi geef je je op en voor het andere toernooi moet je (net als voor competitiewedstrijden) afbellen. Hieronder een overzicht:

• Zaterdag 4 april ons eigen KVS ‘Toernooi voor de Toekomst’. Alle EF teams (behalve KVS E6 en KVS F5) doen mee aan dit toernooi. Kun je deze dag niet spelen, meld je dan ruim van te voren af. Voor meer info over dit toernooi: Toernooi voor de Toekomst
  • Maandag 13 april (2e Paasdag) zijn wij uitgenodigd voor het Paastoernooi bij Die Haghe. Wil je hier aan meedoen, dan kun je je hiervoor opgeven via je trainer of bij het wedstrijdsecretariaat. Je kunt je opgeven met je hele team of met een combi-team.
  • Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) doen wij altijd met een aantal teams mee aan het VEO toernooi. Dit toernooi staat bekend als één van de gezelligste toernooien in de regio en wordt al meer dan 25 jaar door onze vereniging bezocht. Een echte klassieker! Voor het VEO toernooi geef je je individueel op bij het wedstrijdsecretariaat. op basis van de inschrijvingen worden leuke gelegenheidsteams gemaakt. De eerste vier aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Voor meer informatie: VEO toernooi
  • Maandag 1 juni (2e Pinksterdag) staat voor KVS E1 het PKC toernooi op het programma. Aan het PKC toernooi doen wij ieder jaar mee met KVS A1, KVS B1, KVS C1, KVS D1 en KVS E1. Kun je niet, meld je dan af bij het wedstrijdsecretariaat.
  • Maandag 1 juni (2e Pinksterdag) mogen alle andere EF teams mee doen aan het toernooi bij Weidevogels in Bodegraven. Wil je hier aan meedoen, dan kun je je hiervoor opgeven via je trainer of bij het wedstrijdsecretariaat. Je kunt je opgeven met je hele team of met een combi-team.