De veldcompetitie zit er op voor alle teams en we hebben mooie resultaten gehaald met onze EF-teams!

KVS E1 heeft de veldcompetitie afgesloten met een mooi kampioenschap. Vorige week werd van directe concurrent Refleks gewonnen en gisteren was KVS E1 een maat te groot voor ONDO E4. Lees hier de toffe wedstrijdverslagen: KVS E1 kampioen en KVS E1 spreekt transferberichten tegen

KVS E2 heeft deze veldcompetitie alle wedstrijden verloren. In de zaal worden jullie in een lagere poule ingedeeld, dus dan gaan de eerste overwinningen er vast aankomen.

KVS E3 heeft ook het kampioenschap binnengehengeld. Zelfs het 4e kampioenschap op rij! Wat een knappe prestatie. Dat is gisteren uiteraard uitgebreid gevierd. Lees hier het wedstrijdverslag: 4 op een rij

KVS E4 Verloor weliswaar afgelopen zaterdag van directe concurrent Excelsior, maar toch zijn zij gedeeld kampioen geworden. Taart en medailles waren geregeld, dus het feestje kon meteen beginnen! Gefeliciteerd E4! Lees hier het verslag.

KVS E5 is een team waar iedereen voor het eerst korfbalt. Tot nu toe hebben zij alle wedstrijden verloren. Echter de laatste twee wedstrijden slechts met 2-0 en 3-2. Het gaat steeds beter. Goed doorgaan met oefenen op de training en dan gaan ook jullie straks in de zaal ook wedstrijden winnen.

KVS F1 wist de afgelopen weken niet meer te winnen van hun tegenstanders. Op naar de zaal!

KVS F2 Speelde een hele spannende wedstrijd tegen Weidevogels F1. van 3-0 achter, naar 5-6 voor naar 7-7 gelijk en uiteindelijk werd nipt met 9-8 verloren. Ik hoorde van de coaches dat iedereen heel goed heeft gespeeld. Dat belooft wat voor de zaal.

KVS F3 heeft 3 wedstrijden gewonnen en drie wedstrijden verloren. Een prima middenmoter in deze poule.

KVS F4 is een team met allemaal nieuwe spelers. Dat zou je, als je de uitslagen ziet, niet zeggen. KVS F4 sluit het veldseizoen met een mooie overwinning af en jullie staan op een mooie tweede plek in de poule.

Nieuwe leden

In de afgelopen weken zijn een aantal nieuwe leden gestart bij KVS. Luuk, Anne, Sara, Jasmijn en Simon van harte welkom bij KVS! Luuk, Anne en Sara gaan meespelen bij KVS E2, Jasmijn gaat meetrainen bij KVS E5 en Simon gaat meetrainen bij KVS F4.

Voor in de agenda:

• Zaterdag 26 oktober: vrij weekend
  • Zaterdag 2 november: vrij weekend
  • Zaterdag 9 november: oefenwedstrijden zaal voor KVS E1, F1 en F2 bij Fortuna. Verzamelen 9.00 uur, Aanvang wedstrijd 10.00 uur
  • Zaterdag 16 november: oefenwedstrijden zaal voor KVS E3, F3 en F4 in de Blinkerd. Verzamelen 8.30 uur, Aanvang wedstrijd 9.00 uur. KVS E2, E4, E5 in de Blinkerd. Verzamelen 9.30 uur, Aanvang wedstrijd 10.00 uur.
  • Zaterdag 23 november: start zaalcompetitie

Trainen

• in de week van 14 – 18 oktober – Laatste trainingen op het veld
  • In de herfstvakantie – GEEN trainingen
  • In de week van 28 okt – 1 nov – GEEN trainingen
  • Vanaf 4 november – Start zaaltrainingen

De dagen, tijden en locatie van de zaaltrainingen worden binnenkort op de website gepubliceerd.

Wedstrijdschema tot aan het nieuwe jaar

Week Datum
44 2-nov. Vrij