Nog even en het korfbalseizoen barst weer los! As maandag 26 augustus starten de trainingen alweer. Kijk voor de trainigsdagen en -tijden op http://kvskorfbal.nl/trainingstijden/. En zaterdag 31 augustus staan een aantal toernooien op het programma. Morgen volgt meer info hierover op de website.

Wij hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad en zin heeft om weer te gaan starten. Er starten dit seizoen veel nieuwe kinderen bij KVS in de EF-teams. Welkom allemaal!

De opstellingen van de EF-teams

Opstellingen EF per 25 augustus 2019

KVS E1

Dames: Emma de Graaf, Hannah van der Plas, Iris Koelman, Sanne de Jager

Heren: Roan Brouwer, Sem Pronk

Trainers: Annemieke de Mooij, Daimy Pronk en Romy Pronk

Teambegeleiders: Ramon en Mariëlle Brouwer

KVS E2

Dames: Indy van Baale, Kate de Wild, Mae-Lin van de Graaf

Heren: Kyan van der Poorten, Alex Concildau

Trainers: Bo Pronk, Jara van den Berg

KVS E3

Dames: Joelle de Roode, Kate Roeleveld

Heren: Aron Buwalda, Jens van Swol, Tim de Jager

Trainers: Siska van der Veen, Rene de Jager

KVS E4

Dames: Isa Reyntjes, Lizzy van der Zwan, Lobke de Zeeuw, Meryl Frick

Heren: Julian van Reenen, Sijf Baarda

Trainers: Albert van Reenen

KVS E5

Dames: Joelle Pronk, Stacey Pronk, Sophie van Eden, Sophie van Houwelingen, Yaluna Robinson, Olga Jaroli

Trainers: Jennifer van Wijgerden en Olivier Thien

KVS F1

Dames: Fleur Spaans, Lulu Kruit, Madelief Tiemens

Heren: Seth Wiekenkamp, Thom den Dekker

Trainers: Jorg Kruit, Erik den Dekker, Timo Tiemens

KVS F2

Dames: Isa Gielbert, Lara Witkamp

Heren: Daan Koelman, Jace den Dekker, Jelle Roos

Trainers: Pauline Witkamp, Pauline Gielbert

KVS F3

Dames: Evi Bron, Ismee Franken, Miruna Grotendorst

Heren: Jinne Mooij, Kai van Arkel, Stan Bruijstens

Trainers: Ruben van Arkel, Nanda Bruijstens

KVS F4

Dames: Hana Frick, Zara Pronk, Maui Robinson, Claire van Kruiselberg

Heren: Liam Taal, Oliver Jaroli

Trainers: Batoul Isa, Quinty Gerber

Speciaal voor alle nieuwe ouders (en als opfrisser voor de andere ouders) hebben we hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet die belangrijk zijn voor een goed verloop van komend seizoen.

Wedstrijden

Op de website van KVS wordt voor de EF-teams alle informatie over wedstrijden (verzameltijd, starttijd, locatie, opstelling, rijbeurt etc.) gepubliceerd op http://kvskorfbal.nl/jeugdteams-e-f-welpen.  Vanaf 30 augustus staat al deze informatie op de website. Op dit gedeelte kan worden doorgeklikt naar de teampagina’s (worden ook komende week bijgewerkt). Alle teams hebben een eigen teampagina en daarop is het hele programma en alle uitslagen per team in te zien. Op de teampagina vind je ook een link naar alle trainingstijden.

Bij uitwedstrijden verzamelen we bij het ‘’t Hokje’ (clubhuis) in het veldseizoen en bij sporthal de Blinkerd in het zaalseizoen.

Afmelden voor (oefen)wedstrijden

Korfbal is een teamsport, waar de wedstrijden bij horen. Afzeggen daarvoor is dus niet de bedoeling, tenzij het echt niet anders kan. Als uw kind echt niet kan spelen moet u altijd afbellen, zodat we invallers kunnen regelen. Ook voor toernooien of oefenwedstrijden.

Afmelden doet u bij Nathalie Koelman. Per telefoon/ app op 06 15 00 43 14 of via de mail kvswedstrijdsecretariaatefw@gmail.com.

Weet u vooraf dat uw kind een zaterdag niet kan spelen, bel dan zo vroeg mogelijk af, maar in ieder geval voor donderdagavond 20.00 uur. Alleen in geval van ziekte kan dat ook later.

Invallen/ reserve staan bij een ander team

Indien er afbellers zijn, gaan we op zoek naar invallers uit een ander team. Ook zijn er soms kinderen nodig die reserve moeten staan. In principe zal er dan geprobeerd worden om uw kind ook wat speeltijd te geven. De trainers beslissen dit. Kijk dus ook bij de andere E/F teams of uw kind hier staat opgesteld. Ook voor een inval/reservebeurt geldt: afbellen als het niet kan. Graag uw medewerking als uw kind opgesteld staat voor een extra wedstrijd.

Rijbeurt voor het team

Op de website bij ‘Rijdienst’, http://kvskorfbal.nl/rijdienst/, kunt u ook zien wanneer u een rijbeurt heeft voor het team van uw kind. Het is de bedoeling dat de te vervoeren kinderen en trainers over de rij-auto’s verdeeld worden (neem op zo’n rijbeurt dus niet teveel eigen familieleden mee). Het is niet mogelijk om voor een rijbeurt af te bellen. U kunt uiteraard wel met een andere ouder uit het team van uw kind ruilen.

Afmelden voor trainingen

Kan uw kind een keer niet trainen, dan belt u af bij de trainers. Trainingen gaan (zonder tegenbericht van de trainers) altijd door, ook bij wat minder weer.

Groepsapp per team

Veel ouders en trainers maken per team een groepsapp aan, waarin informatie met elkaar kan worden uitgewisseld.

Overige informatie op de website

Behalve de wedstrijden van uw kind staan op de website ook andere zaken die voor u/ uw kind van belang kunnen zijn. Denk hierbij aan activiteiten voor de kinderen (spelletjesavond, disco, sinterklaasfeest enz.), ontwikkelingen binnen de vereniging en het draaien van een bardienst door de ouders. Daarnaast is KVS te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Mocht je toch nog vragen hebben over het reilen en zeilen op KVS, bel, app of mail gerust!