En zo snel gaat de tijd. Het zaalseizoen zit er alweer op. Een mooi zaalseizoen met mooie resultaten en waar in alle teams veel geleerd hebben. KVS E5 en KVS F1 hebben zelfs het kampioenschap binnengesleept! Maar ook de andere teams hebben mooie resultaten behaald. Vanaf komende week gaan we starten op het veld. KVS E5 en KVS F1 hebben zaterdag 6 april al oefenwedstrijden staan. De rest van de teams start zaterdag 13 april met het Toernooi voor de Toekomst.

Komend veldseizoen zijn er ook veel vakantieweekenden. Als je een keer niet kan spelen, meld je dan zo vroeg mogelijk af. Indien meerdere kinderen uit een team niet kunnen spelen, dan probeer ik de wedstrijd te verzetten.

Voor in de agenda

• Zaterdag 13 april: alle E en F teams doen mee aan het ‘Toernooi voor de Toekomst‘ op ons KVS veld
  • Zaterdag 20 april start van de veldcompetitie voor alle E en F teams. De poules, wedstrijddagen en -tijden zijn inmiddels bekend. Je kunt deze al inzien via de KNKV-app. Voor wie deze app niet heeft: alle informatie komt binnenkort op de teampagina’s te staan.
  • Donderdag 30 mei (Hemelvaart): VEO-toernooi. Al jaren doen we met een groot aantal KVS-teams mee aan dit toernooi en het is ieder jaar weer een groot succes. Opgeven kan via kvswedstrijdsecretariaatefw@gmail.com
  • Maandag 10 juni (2e pinksterdag): KVS E1 naar PKC-toernooi.
  • Zaterdag 20 juli – zaterdag 27 juli: HET KVS KAMP. Er zijn nog maar een paar plekjes. Als je meewilt, geef je snel op!

Van zaal naar veld: de trainingen

• Vanaf komende week starten, in overleg met de trainers, de trainingen op het veld. De trainingsdagen en -tijden vind je hier

Speciale toernooipagina
Op de website is een speciale toernooipagina aangemaakt, waarop alle informatie (locatie, aanvangstijden etc.) is te vinden: http://kvskorfbal.nl/toernooien/

Opstellingen Toernooi voor de Toekomst op 13 april. KVS E5, KVS F1, KVS F2, KVS F3 en KVS F4 spelen tussen 9.00 – 11.30 uur. KVS E1, KVS E2, KVS E3 en KVS E4 spelen van 11.30 – 14.00 uur. Graag 30 minuten voor aanvang verzamelen op het KVS veld.

KVS E1: Ninthe, Senna, Thirza, Bryen, Nathan, Sverre

KVS E2: Danique, Ella, Hannah, Jasmijn, Moritz (afw.), Toby

KVS E3: Amy, Indy, Mily, Romy. Benjamin, Leon

KVS E4: Emma, Iris, Mae-Lin, Sanne (afw.), Otte, Sem

KVS E5: Dana, Josephine, Kate, Julian, Kyan, Roan

KVS F1: Joelle, Kate, Aron, Jens, Tim

KVS F2: Fleur, Lulu, Daan, Seth, Thom

KVS F3: Febe, Lara, Madelief, Meryl, Jace, Jelle

KVS F4: Isa G, Isa R, Lizzy, Lobke, Julian, Sijf

Aanmeldingen VEO-toernooi op donderdag 30 mei. Voor nu worden 1 E-Team en 1 F-team aangemeld. Wil je ook meedoen, geef je dan snel op. Opgeven kan tot 14 april.

KVS E1: Senna, Nathan, Tirza

KVS E2: Hannah, Jasmijn

KVS E4: Iris

KVS F1: Joelle, Kate, Aron, Jens, Tim