De zaalcompetitie gaat beginnen! Vanaf morgen starten de trainingen, komende woensdag en zaterdag worden oefenwedstrijden gespeeld en vanaf zaterdag 24 november start de zaalcompetitie.

In de afgelopen weken hebben zijn weer nieuwe kinderen bij KVS EF gestart. Lizzy, Josephine, Sijf en Otte van harte welkom bij KVS. Heel veel speelplezier!

Speciaal voor de nieuwe ouders (en als opfrisser voor de andere ouders) hebben we hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet die belangrijk zijn voor een goed verloop van komend zaalseizoen.

Website EF

Kijk voor de actuele opstellingen, toernooi-info, nieuwsberichten, uitslagen en

wedstrijdverslagen regelmatig op de website: http://kvskorfbal.nl/jeugdteams-e-f-

welpen/

Wedstrijden

Op de website van KVS wordt voor de EF-teams alle informatie over wedstrijden (verzameltijd, starttijd, locatie, opstelling, rijbeurt etc.) gepubliceerd op http://kvskorfbal.nl/jeugdteams-e-f-welpen. Op dit gedeelte kan worden doorgeklikt naar de teampagina’s. Alle teams hebben een eigen teampagina en daarop is het hele programma en alle uitslagen per team in te zien. Op de teampagina vind je ook een link naar alle trainingstijden.

Zaalwedstrijden worden gespeeld in sporthal de Blinkerd. Ook voor uitwedstrijden in de zaal verzamelen we bij sporthal de Blinkerd.

Afmelden voor (oefen)wedstrijden

Korfbal is een teamsport, waar de wedstrijden bij horen. Afzeggen daarvoor is dus niet de bedoeling, tenzij het echt niet anders kan. Als uw kind echt niet kan spelen moet u altijd afbellen, zodat we invallers kunnen regelen.

Afmelden doet u bij Nathalie Koelman. Per telefoon/ app op 06 15 00 43 14 of via de mail kvswedstrijdsecretariaatefw@gmail.com.

Weet u vooraf dat uw kind een zaterdag niet kan spelen, bel dan zo vroeg mogelijk af, maar in ieder geval voor donderdagavond 20.00 uur. Alleen in geval van ziekte kan dat ook later.

Invallen/ reserve staan bij een ander team

Indien er afbellers zijn, gaan we op zoek naar invallers uit een ander team. Ook zijn er soms kinderen nodig die reserve moeten staan. In principe zal er dan geprobeerd worden om uw kind ook wat speeltijd te geven. De trainers beslissen dit. Kijk dus ook bij de andere E/F teams of uw kind hier staat opgesteld. Ook voor een inval/reservebeurt geldt: afbellen als het niet kan. Graag uw medewerking als uw kind opgesteld staat voor een extra wedstrijd.

Rijbeurt voor het team

Bij de opstellingen op de website kunt u zien wanneer u een rijbeurt heeft. Het is de bedoeling dat de te vervoeren kinderen en trainers over de rij-auto’s verdeeld worden (neem op zo’n rijbeurt dus niet teveel eigen familieleden mee). Het is niet mogelijk om voor een rijbeurt af te bellen. U kunt uiteraard wel met een andere ouder uit het team van uw kind ruilen.

Afmelden voor trainingen

Kan uw kind een keer niet trainen, dan belt u af bij de trainers. Trainingen gaan (zonder tegenbericht van de trainers) altijd door in de zaal.

Groepsapp en Facebook pagina EF- teams

Alle EF teams hebben een eigen groepsapp. In deze groepsapp wordt door trainers en ouders onderling informatie uitgewisseld over trainingen en wedstrijden. Veel ouders en trainers maken per team een groepsapp aan, waarin informatie met elkaar kan worden uitgewisseld.

Voor de EF teams is ook een besloten Facebook-pagina aangemaakt. Inmiddels volgen al meer dan 40 mensen onze EF teams via Facebook.

Overige informatie op de website

Behalve de wedstrijden van uw kind staan op de website ook andere zaken die voor u/ uw kind van belang kunnen zijn. Denk hierbij aan activiteiten voor de kinderen (spelletjesavond, disco, sinterklaasfeest enz.), ontwikkelingen binnen de vereniging en het draaien van een zaalcommissaris-dienst door de ouders. Daarnaast is KVS te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Mocht je toch nog vragen hebben over het reilen en zeilen op KVS, bel, app of mail gerust!