Morgen de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie voor alle teams, behalve F3. KVS F3 speelt as woensdag de laatste wedstrijd. Morgen kunnen twee teams nog kampioen worden: KVS E1 en KVS E3. Zet ‘m op! KVS F1 is vorige week kampioen geworden en morgen wordt dat gevierd. Veel plezier!

De komende weken wordt op het veld nog doorgetraind, totdat we de zaal ingaan. Mochten trainingen niet doorgaan (bv in de herfstvakantie) dan hoor je dat van je trainers.

De trainingen in de zaal starten vanaf maandag 12 november. De dagen en tijden zijn nog niet bekend. Houdt er rekening mee dat de trainingen in de zaal op andere dagen en/of tijden kunnen zijn. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de verschillende zalen die wij als KVS toegewezen hebben gekregen van de gemeente. Zodra de dagen en tijden bekend zijn, worden deze op de website gepubliceerd.

Op zaterdag 17 november worden oefenwedstrijden gespeeld en vanaf 24 november start de zaalcompetitie.

In de periode tussen veld en zaal zijn er nog heel veel leuke activiteiten voor de E en F:

morgen 13 oktober– kinderdisco bij KVS

Vrijdag 19 oktober – KVS Bingo

Vrijdag 26 oktober – KVS Sport- en Spelletjesdag

Zaterdag 3 november – Beachkorfbaltoernooi voor E-teams, E5 heeft zich al aangemeld!