Voor in de agenda

• Zaterdag 13 april: alle E en F teams doen mee aan het ‘Toernooi voor de Toekomst‘ van 9.00 – 14.00 uur op ons KVS veld
  • Zaterdag 20 april start van de veldcompetitie voor alle E en F teams
  • Donderdag 30 mei (Hemelvaart): VEO-toernooi. Al jaren doen we met een groot aantal KVS-teams mee aan dit toernooi en het is ieder jaar weer een groot succes. Opgeven kan via kvswedstrijdsecretariaatefw@gmail.com
  • Maandag 10 juni (2e pinksterdag): KVS E1 naar PKC-toernooi. Toernooien voor de andere teams volgen nog.
  • Zaterdag 20 juli – zaterdag 27 juli: SAVE THE DATEvoor het allergaafste korfbalkamp van het land: HET KVS KAMP. Je kan je vanaf nu opgeven. Meer info staat op de website.

Van zaal naar veld: de trainingen

• De komende twee weken trainen we nog in de zaal.
  • Vanaf 2 april starten, in overleg met de trainers, de trainingen op het veld. De trainingsdagen en -tijden worden op de website gepubliceerd.

De zaalcompetitie

De afgelopen twee weken hebben de EF-teams weer mooie resultaten behaald: 16 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 keer verloren.

KVS E1 boekte een nipte zege op Vitesse E1. Beide teams wisten heel vaak te scoren. Het werd maar liefst 14 – 15. Met nog twee wedstrijden te spelen zijn zij nog in de race voor een mooie tweede plaats.

KVS E2 heeft vorige week met 16-4 van Valto E3 gewonnen. Gisteren gingen de punten helaas met Weidevogels E1 naar huis. Er werd net aan verloren met 10 – 11. Aanstaande zaterdag strijdt E2 om de derde plaats in de poule. Als ze winnen van Excelsior E5 is de derde plaats een feit.

KVS E3 boekte twee hele mooie overwinningen met heel veel doelpunten. Eerst werd Phoenix E5 met 1–17 verslagen en gisteren wonnen ze van weidevogels E3 met 19-13. Gewoon even 36 doelpunten in twee wedstrijden scoren. Klasse!

KVS E4 kwam gisteren na 3 vrije weekenden weer in actie. En hoe! Er werd een mooie overwinning geboekt op Refleks E4. Maar liefst 15 keer werd gescoord. De dames, en met name Sanne (7x), waren on fire met 11 doelpunten.

KVS E5 won beide wedstrijden en is kampioen geworden! Gisteren is dat gevierd met taart en medailles. Gefeliciteerd!

KVS F1 ligt op koers voor het kampioenschap. Er werd gehoopt dat ze dit gisteren al konden verzilveren, maar door een gelijkspel tegen Achilles F1 is het feestje (heel even?) uitgesteld. F1 heeft nog 1 punt nodig om kampioen te worden. Morgen spelen zij een inhaalwedstrijd tegen Futura F1. Heel veel succes!

KVS F2 maakt hele mooie stappen. De afgelopen twee weken hebben zij beide keren gewonnen! Eerst van Dubbel Zes F1 met 10-7 en gisteren in een hele spannende wedstrijd met 8-7 van HKV/OE Zo springen jullie in deze bijzondere poule van de laatste naar de tweede plaats.

KVS F3 maakt net als F2 een mooie ontwikkeling door. Ook dit team heeft inmiddels 9 punten weten te verzamelen, mede door een mooie overwinning op Pernix F4. Het werd 8-1.

KVS F4 blijft veel winnen! Afgelopen weken twee mooie overwinningen: 16-5 tegen Maassluis F3 en 10-3 tegen Achilles F2. Koploper ALO F1 is veruit de sterkste in deze poule. Onze F4 strijd samen met VEO F2 om de tweede plaats. Zet ‘m op!

Speciale toernooipagina
Op de website is een speciale toernooipagina aangemaakt, waarop alle informatie (locatie, aanvangstijden etc.) is te vinden: http://kvskorfbal.nl/toernooien/

Opstellingen Toernooi voor de Toekomst op 13 april

KVS E1: Ninthe, Senna, Thirza, Bryen, Nathan, Sverre