Verslagen en data zaalcompetitie om vrij te houden!

We zijn halverwege de veldcompetitie en ook deze zaterdag zijn er veel spannende wedstrijden gespeeld. Hieronder de verslagen van KVS E2 en KVS E4:

KVS E2 pakt eerste punten tegen Refleks

KVS E2 verloor de eerste twee wedstrijden van het seizoen. Tegen ALO E3 hadden we veel kansen maar vlogen de ballen er gewoonweg niet in en dus ging de winst naar ALO (8-4). De tweede wedstrijd vorige week speelden we tegen HKV/Ons Eibernest E1. Dit was een moeilijke wedstrijd. Vooral twee jongens van de tegenstander waren groter en schoten van grote afstand (5-14).

In de poule had Refleks, onze tegenstander van vandaag, ook nog geen punten. Dus met goede moed begonnen we aan de wedstrijd. En dit keer schoten we wel met scherp!! We waren nog maar net bezig toen Ella de score opende. Ze ging direct door, 2-0, 3-0. Jasmijn schoot de 4-1 erin. Toen zette Toby zijn turbo aan en stond het opeens 10-1. RUST. In de tweede helft maakte Moritz twee doelpunten waaronder een hele mooie doorloopbal. Hannah gaf een paar keer lekker aan. En Danique strooide met super mooie en strakke passes. Eindstand 13-4 voor KVS!! Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Er werd goed samen gespeeld en vooral snel, en bijna alle ballen gingen er in.

Goed gedaan E2 💪💪

VEO E2 – KVS E4: spannende wedstrijd

KVS E4 mocht naar Voorburg voor een op papier spannende wedstrijd. Het was ook daadwerkelijk een match tussen twee aan elkaar gewaagde teams. VEO nam de leiding maar KVS hield het gaatje klein.  Met een ruststand van 5-3 was alles nog mogelijk. In het derde en vierde kwart werd door Sem, Mae-Lin, Emma, Sanne en Iris een tandje bijgeschakeld. KVS kwam op 6-6 en wist daarna door te drukken naar 6-8 met het strak uitvoeren van counter korfbal.  De kleine voorsprong werd met hard werken en veel strijd overeind gehouden. Einduitslag 8-10 waarbij alle spelers van KVS minimaal 1 keer wisten te scoren.  Goed gewerkt team en mooi dat jullie de strijd tot het einde hebben volgehouden!

Voor in de agenda

Alvast voor in de agenda: zaterdag 17 november zijn er oefenwedstrijden in de zaal. Vanaf zaterdag 24 november start de zaalcompetitie!