Weer mooie speeldagen achter de rug. We zitten op de helft van de voorjaarscompetitie, nog 3 wedstrijddagen te gaan.

!! 1 juni, Hemelvaartsweekend, is een wedstrijddag!! Als je nu al weet dat je er op 1 juni niet bent, bel dan zsm af. De wedstrijden van KVS E1, KVS E3 en KVS E5 zijn verzet naar een doordeweekse dag.

Hoe staan we er voor met de EF-teams:

KVS E1 treft, in de hoogste poule van de regio, sterke tegenstanders. Tegen Die Haghe E1 werd gelijkgespeeld. Van Refleks E1 en ALO E1 verloren. Zet ‘m op. Het zou mooi zijn als jullie komende wedstrijden nog wat punten binnen kunnen slepen.

KVS E2 is goed bezig. Het is een nek-aan-nek race met Futura E1. Momenteel een gedeelde 1e plek. De uit wedstrijd tegen Futura eindigde in 8-8. Jullie zijn aan elkaar gewaagd.

KVS E3 staat bovenaan in de poule. Zij wisten alle drie de wedstrijden te winnen. Wordt dit een tweede kampioenschap?

KVS E4 speelt in een spannende poule. De teams winnen en verliezen van elkaar, dus de nr 1, 2 en 3 in de poule strijden nog volop voor de 1e plek. Dit kan nog alle kanten op.

KVS E5 staat nu op een mooie tweede plek. Top E7 lijkt een maatje te groot, maar wie weet zijn in de thuiswedstrijd de rollen omgedraaid.

KVS F1 staat gedeeld bovenaan met Maassluis. Als ze zo door gaan kunnen ze dit seizoen een hattrick maken. 3 kampioenschappen in één jaar, dat zou een hele mooie en bijzondere prestatie zijn. Zet ‘m op!

KVS F2 strijdt ook mee om de eerste plaats. Nu samen boven aan met ONDO F5. In de thuiswedstrijd werd het tussen deze ploegen een gelijkspel van maar liefst 12-12. Dat belooft wat voor de uitwedstrijd!

KVS F3 staat nu op een mooie tweede plek. Van koploper Fiks F2 werd nipt verloren met 4-3, dus ook onze F3 is nog volop in de race. Zet ‘m op!

KVS F4 wist tot nu toe alle wedstrijden te winnen en staan bovenaan. Aan de uitslagen te zien is Achilles F3 de grote concurrent. Zet ‘m op!

PS: Bij thuiswedstrijden kun je voor de wedstrijd bij de bar aangeven of je voor je team limonade wilt in de pauze. Dan zet de bar crew het voor je klaar in de pauze.

Voor in de agenda:

• Donderdag 30 mei (Hemelvaart): VEO-toernooi
  • Maandag 10 juni (2e pinksterdag): KVS E1 naar PKC-toernooi.
  • Zaterdag 20 juli – zaterdag 27 juli: HET KVS KAMP

VEO TOERNOOI 30 mei

Op het VEO toernooi spelen 1 E-team en 2 F-teams. Senna, Tirza en Nathan spelen mee met D2/3.

KVS E2/4: Hannah, Jasmijn, Iris, Toby en Otte

KVS F1: Joelle, Kate, Aron, Tim en Jens

KVS F3/4: Madelief, Lizzy, Isa R, Sijf en Julian

PKC TOERNOOI 10 JUNI

Opstelling PKC toernooi op maandag 10 juni (2e Pinksterdag)

KVS E1: Ninthe, Senna, Tirza, Bryen, Nathan, Sverre

Voorbereidingen voor het nieuwe seizoen: KVS zoekt Supervissen

De veldcompetitie is net gestart. De Jeugdcommissie is echter al bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken worden de nieuwe teamindelingen gemaakt. Zoals het er nu naar uitziet spelen we volgend jaar met 4 E-teams en met 3 F-teams. Tenzij we nog nieuwe aanmeldingen krijgen. Dan worden er extra teams gemaakt.

Heb jij vriendjes of vriendinnetjes die misschien ook willen korfballen? Kom met jouw vriendje/ vriendinnetje naar de laatste proeftraining op vrijdagmiddag 24 mei. De training is van 18.00 – 19.00 uur. Ieder nieuw lid die zich voor 1 juni inschrijft, is zeker van een plekje in een team in het nieuwe seizoen.