De jeugdcommissie van KVS / Maritiem voor komend seizoen is bijna compleet. Sander Peters wordt de nieuwe voorzitter van de commissie. We zijn nog op zoek naar een wedstrijdsecretariaat voor de AB teams. Klik hier voor meer info.

Alle teams zijn voorzien van trainers. Daar zijn we als commissie erg blij mee. De gezamenlijke trainingen voor de C D en E teams worden komend seizoen gedaan door Youri, Pieter en Roland.
Voor komend seizoen heeft de Jeugdcommissie besloten een C team terug te trekken. Er zijn te weinig spelers voor vier C teams en bovendien zitten we ook krap in de  A en B teams. Dit betekent een aanpassing in de opstelling met name voor spelers uit C3 en C4. Sommige spelers uit de C worden, uiteraard na overleg, doorgeschoven naar de B. De opstellingen zullen op de site worden aangepast.

Graag wijzen we nog op het 1 tegen 1 toernooi komende vrijdag, de kampdag op zaterdag en op de zomer-woensdag-avond-trainingen. Kijk voor meer informatie op de site.

Er wordt gewerkt aan een trainingsschema, zodra dit klaar is wordt het gepubliceerd op de site. Daarin nemen we ook de start van de trainingen op.

We wensen iedereen een goede vakantie en kunnen eigenlijk niet wachten op het nieuwe seizoen!

JC KVS/Maritiem