Deze week bereikte ons het droevige bericht dat Aat Taal afgelopen maandag op 74-jarige leeftijd is overleden. Aat was al langere tijd ziek en na een behandeltraject te hebben ondergaan, was genezing niet meer mogelijk.

Aat en zijn vrouw Wil waren met hun belastingadvieskantoor een van de eerste sponsoren van KVS. Zij zijn ook jarenlang een trouwe sponsor gebleven en zijn op deze manier belangrijk geweest voor de vereniging. Zij kwamen vaak naar KVS om naar de wedstrijden van hun zoons Machiel en Jesper te kijken. Machiel is nog steeds erg actief bij de vereniging betrokken (speler in KVS/Maritiem 6 en trainer) en ook de kleinkinderen zijn lid van KVS. Machiel heeft het belastingkantoor van zijn ouders overgenomen en is sinds dit seizoen wederom sponsor van KVS.

In deze periode gaat het verwerken op een andere manier dan normaal. Zo zal de crematie van aanstaande maandag slechts met een zeer beperkt aantal aanwezigen mogen plaatsvinden. Des te belangrijker is het om in deze periode met onze gedachtes bij de familie te zijn.

Wij wensen daarom, namens de hele vereniging, Wil, Machiel en Marlijn, Jesper, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

De rouwkaart kunt u hier vinden.

Namens het bestuur van KVS/Maritiem,

Peter van der Zwan