Afgelopen zondag, vlak voor de sneeuw viel, hebben we met 50 KVS’ers mogen genieten van een sportieve actie om geld op te halen voor het KVS-kamp (dat dit jaar in Ellertshaar plaats zal vinden). Voor de 50 deelnemers werd een paaswandeling georganiseerd die ze door heel Scheveningen zou gaan leiden.

Eitjes zoeken in de Rozentuin
De tocht werd afgetrapt door onze eigen voorzitter Peter van der Zwan, samen met Martin Knoester. Beiden begonnen na een kopje koffie bij de start enthousiast aan het eitjes zoeken in de Rozentuin maar moesten helaas zonder chocolade weer vertrekken: er werd niets gevonden. Dit in tegenstelling tot een aantal van onze jongste KVS’ers die met handenvol gekleurd lekkers de wandeling mochten voortzetten.

‘t Pleintje
Vanaf de Rozentuin werd de weg vervolgd naar de lekkerste broodjes van Scheveningen. Deze konden opgehaald worden bij ‘t Pleintje dat speciaal voor ons de deuren opende, waarvoor heel veel dank! De magen gevuld ging de wandeling langs de kinderboerderij richting de boulevard voor de laatste stop: een paascakeje of koekje.

Download de route
Onderweg kwamen de wandelaars al het moois van Scheveningen tegen, een aantal van deze highlights werden in de route vermeld. Wil jij de route ook nog lopen? Dat kan! De route is te downloaden.

Foto’s
Meegenieten maar geen zin om de deur uit te gaan? Check dan de fotos van onze huisfotograaf Eric van der Ende die de tocht ook gezellig mee liep!

We willen iedereen die meegelopen heeft heel erg bedanken: dankzij jullie is er ruim 300 euro opgehaald waar we hele leuke dingen van gaan doen op kamp. 🙂