KVS/Maritiem doet dit jaar mee met Rabo Clubsupport. Met deze actie keert de Rabobank een deel van haar winst uit aan (sport)verenigingen.

Leden van de Rabobank bepalen middels een stemming (ieder lid heeft 5 stemmen) welke verenigingen een financieel steuntje krijgen. Alle Rabobank-rekeninghouders kunnen zich aanmelden als lid van de coöperatieve vereniging Rabobank. Het kost je niets, er zitten geen verplichtingen aan, maar je mag dan wel meebeslissen over de besteding van het beschikbare bedrag.

Stemmen

Stemmen kan via de Rabobank app of online op rabobank.nl/clubsupport.

Ons doel

KVS/Maritiem draagt graag bij aan milieubewustere keuzes. Daarom willen wij investeren in zonnepanelen op ons clubgebouw en in ledverlichting rond het veld. Zo verminderen wij ons energieverbruik en wekken we groen energie op.

Stem op ons! En vraag je familie en vrienden om dat ook te doen! Hoe meer stemmen we verzamelen hoe groter de bijdrage van de Rabobank is.

Alvast bedankt! 🙏 ❤️🖤