KVS Recreanten

Leuk dat je even op onze pagina kijkt!

Wij trainen elke woensdagavond van 20:30 tot 21:30 uur. Dit doen wij het gehele jaar door op het KVS veld. In de maand januari is er een korte winterstop. Iedereen is van harte welkom op de training!

Regelmatig doen wij mee met toernooien en ook spelen wij elk jaar een paar wedstrijdjes tegen Haagse clubs. En dan is er natuurlijk ons eigen toernooi aan het begin van het elk seizoen; de Haringbokaal.

Haringbokaal

Elk jaar organiseert KVS dit grote en gezellige recreantentoernooi aan het begin van het seizoen. Diverse verenigingen uit het land doen hieraan mee. Op 31 augustus 2018 was er alweer de 21e editie van de Haringbokaal. Het deelnemersveld: AKV Vriendenschaar, Apollo, Achilles, Avanti, Dijkvogels, MIA, DVS’69, RWA, DVO, Tweemaal Zes, Lynx, Fortuna en uiteraard KVS. Traditiegetrouw eindigt dit mooie toernooi met het happen van een paar heerlijke haringen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ellen Jol via 06-28074874.

Winnaars Haringbokaal 2016

b208f49c75d54ebf84397d0f41b720a1