Afgelopen zaterdag vond de live uitzending Samen Voor KVS plaats. Op de planning stond een uitzending van 5 uur, van 15.00 tot 20.00 uur. Door alle enthousiaste reacties werd het een uitzending van ruim 10 uur, iets na 1.00 uur sloten we af. Het was geweldig! Alle gasten, side kicks, geïnterviewde thuis, maar vooral ook alle mensen die thuis keken en nummers aanvroegen hebben er samen iets heel bijzonders van gemaakt. Dit was echt een groot KVS feest! En zoals het hoort bij goede KVS feesten liep het dus net wat anders dan vooraf gepland.

Wat getallen:

• Op het hoogtepunt waren er 111 streams. Met gemiddeld 2 kijkers per stream is dat ruim 200 kijkers.
  • Op de dag zelf hadden we 455 unieke bezoekers op de speciale SVK live website. Samen 2344 pagina’s bekeken.
  • Tijdens de uitzending hebben we 83 liedjes uitgezonden (15.00 – 01.00 uur)
  • Er zijn 26 veilingitems verkocht, inclusief de OHH YEAHHH van onze voorzitter.

Wat hebben we opgehaald voor de club en hoe kunnen we dat bedrag nog verder omhoog krijgen?

Met het aanvragen van nummers en de veiling hebben we een bedrag opgehaald voor KVS van ongeveer 2.500 euro! Dat is natuurlijk heel mooi, maar wij willen kijken of we daar nog wat meer van kunnen maken.

Heb je genoten zaterdag van de uitzending en wil je KVS steunen in deze bijzondere tijd? Stort dan een bedrag naar keuze via https://tikkie.me/pay/hb36qgg3onm1n3lfapkc

Als het goed is heeft iedereen die een nummer heeft aangevraagd of een veilingitem heeft gekocht inmiddels een tikkie ontvangen om te betalen. Als dat niet zo is, neem dan even contact met ons op.

Filmpjes selectie en soos online
De selectie maakte in het kader van Samen Voor KVS een leuk filmpje. Dat staat online en is te vinden via het YouTube kanaal van KVS.
Ook het filmpje van de verrassingsactie van de Soos-groep staat online:

Dit smaakt naar meer…

We hebben vanuit de club veel positieve reacties gehad op de uitzending en de vraag of we dit niet nog eens kunnen herhalen. Het plan om rond kerst bij KVS ‘het houten huis’ te organiseren gaan we binnenkort verder uitwerken. Eerst genieten we nu nog even na.

Bedankt allemaal!

Sander en Ruben