Zaterdag 25 september zijn we gestart met het maken van teamfoto’s! En ondertussen staan er al 16 teams op de gevoelige plaat.

De volgende teams staan nog op de lijst: KVS A1, A2, A3, C2, C4, E1, E4, E6, KVS 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 8.

Voor deze teams geldt dat ze de komende zaterdagen zelf langsgaan bij de fotograaf. Dus spreek met je team af wanneer jullie op de foto gaan en kom gezamenlijk zijn kant op. Je kunt ‘m vinden aan de rand van het veld aan de waterkant.

Teamfoto 16 oktober
Henk Schaap staat van 9.30 uur tot 12.30 klaar om foto’s te maken.

Teamfoto 30 oktober
Henk Schaap staat van 9.00 uur tot 12.00 tot jullie beschikking.

In wedstrijdkleding
Wat we heel erg belangrijk vinden is dat iedereen er leuk op staat en dat de sponsor goed zichtbaar is. Meld je dus met je team omgekleed – met wedstrijdshirt, korte broek/rok en veldschoenen – bij de fotograaf.  Ook de trainers graag in KVS-outfit.

Annemieke de Mooij: 06-34150167