U kunt KVS op diverse manieren ondersteunen. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden om sponsor van KVS te kunnen worden.

Indien gewenst lichten wij de verschillende sponsoropties graag in een gesprek met u toe en kunnen wij samen bepalen wat voor u de beste manier is om het maximale uit uw sponsorschap van KVS te behalen.

Hoofd- en naamsponsor:
In onderling overleg (*

Shirtsponsor:
Een van de meest bekende vormen van sponsoring in de sportwereld is de shirtreclame. Bij KVS speelt bijna ieder team in een gesponsord shirt. Bij de indeling van de sponsorshirts wordt uiteraard wel zoveel mogelijk rekening gehouden met uw voorkeur.

Reclamebord:
KVS beschikt over een schitterend kunstgrasveld in het Westbroekpark in Scheveningen. Langs dat kunstgrasveld staan reclameborden van diverse sponsoren. Een door uzelf of met de hulp van KVS ontworpen bord wordt iedere speelzaterdag tijdens het veldseizoen en bij evenementen op het KVS-veld duidelijk zichtbaar geplaatst.

Reclamespandoek:
Deze vorm van sponsoring komt overeen met de reclameborden, alleen hangen de reclamespandoeken in onze sporthal De Blinkerd tijdens het zaalseizoen. Ook hiervoor geldt dat zij tijdens elke speelzaterdag duidelijk zichtbaar in de zaal hangen.

Bedrijfsnaam op korven:
4 korven op het veld en 2 korven in de zaal.

Advertentie Clubblad:
Tweewekelijks wordt het KVS-Clubblad uitgebracht. Hierin kan uw advertentie (in kleur) komen te staan. Bovendien kunt u zelf bepalen hoe groot u uw advertentie wilt hebben. Het clubblad is altijd zichtbaar op de website van KVS.

Internet:
Het is mogelijk uw logo te plaatsen op de populaire website van KVS. U bereikt dan niet alleen het lokale publiek, maar ook de rest van korfballend Nederland. Het logo van uw bedrijf wordt doorgelinkt naar uw eventuele bedrijfswebsite.

Balsponsor:(**
Als balsponsor sponsort u eenmalig de kosten van de bal waar KVS 1 mee speelt. Uw naam wordt vermeld in het clubblad van die week en in het programmablad dat aan alle toeschouwers wordt uitgereikt. Tevens wordt het omgeroepen bij het begin van de wedstrijd van KVS 1.

Sponsoring van evenementen:
Naast het competitieve gedeelte is er bij KVS ook veel ruimte voor activiteiten. Het hele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd voor iedereen op de vereniging, maar ook daarbuiten. Zo kent KVS bijvoorbeeld een familiedag, waarbij ouders en vrienden van leden ook een keer het korfbalspelletje kunnen proberen, het KVS-jeugdkamp, diverse toernooien, themafeesten, kaartavonden en het toernooi om de Haringbokaal van de recreanten.
Het is mogelijk om deze evenementen te sponsoren. Dit kan weer op diverse manieren. Denk hierbij aan naam verbintenis of het sponsoren van de prijzen of het drukwerk.

Andere ideeën voor sponsoring zijn altijd welkom en zullen i.s.m. met het bestuur worden beoordeeld.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur.

(* Voor het seizoen 2018-2019 al voorzien

(** Bedrijfsnaam wordt in de week van de wedstrijd via Social Media genoemd en voorafgaande aan de wedstrijd.