De ‘Vrienden van KVS’ is een nieuw initiatief en heeft als doel om KVS/Maritiem financieel te ondersteunen om het niveau, spelplezier en de sociale beleving binnen de vereniging onder alle gelederen (topsport, breedtesport, jeugd, senioren en ons complex) op een hoger niveau te brengen.

De Vrienden van KVS is de vervanger van de club van 50, 100 en 150. We voegen ze allemaal samen tot een grote vriendenclub en uiteraard proberen we zoveel mogelijk nieuwe vrienden te maken om  van de ‘Vrienden van KVS’ een zo groot mogelijke vriendenkring te maken.

De ‘ Vrienden van KVS’  wordt simpel, helder en transparant. We hanteren een simpel tarief, belonen onze vrienden op een heldere manier en zijn transparant over onze doelen en uitgaven. Zo gaan we met goede vrienden om.

Alle Club van 100 en 150 leden worden automatisch omgezet en de Club van 50 leden die mogen hun lidmaatschap omzetten. Uiteraard hoeft dit niet want nogmaals we zijn Simpel, helder en transparant, alle bestaande club van 50 leden die het prima vinden om het zo te houden, helder ! Al deze leden worden vanaf 2016/2017 omgezet naar een donateurschap, simpel. Iedereen die lid wordt of lid is door omzetting krijgt, een mooi Vrienden welkomstgeschenk.

Als je lid wordt van de Vrienden van KVS is dit een persoonlijk lidmaatschap, helemaal voor jou alleen, simpel.

Wat koesteren onze vrienden en iedere vriend belonen wij op een heldere manier:

• Alle nieuwe vrienden heten we van harte welkom met een uniek welkomstgeschenk die echt alleen maar aan de Vrienden wordt gegeven.
  • 1x deelname aan de jaarlijkse trekking van een mooie prijzenpot….en des te meer vrienden hoe groter het prijzenpakket.
  • Een seizoenkaart voor de zaalcompetitie en daar garanderen we je toegang tot het speciale vrienden vak waar we regelmatig met een verrassing komen.
  • Vermelding op het grote Vriendenbord in de kantine.
  • Altijd voorrang op busvervoer van mogelijk uitwedstrijden, kampioenschappen, beslissingswedstrijden ja zelfs als we een bus gaan inzetten bij een degradatiewedstrijd dan heb jij als Vriend voorrang.
  • 2x per jaar een digitale Vriendennieuwsbrief waarin we simpel, helder en transparant uitleggen waar we wat aan hebben uitgegeven en uiteraard met leuke nieuwtjes komen, alleen voor Vrienden..
  • En last but not least je krijgt jaarlijks toegang + een introducee of partner tot de jaarlijkse sponsorborrel.
  • En dat allemaal voor een simpel, helder en transparant tarief.

De ‘Vrienden van KVS’  wordt geleid door een enthousiaste maar kleine groep, simpel. Onze doelstelling is bijzonder ambitieus maar kraakhelder: 100 vrienden in 2020!

Vrienden die overigens meer dan het basistarief betalen die belonen wij met een extra lot(en) tijdens de spectaculaire loterij.

Word Vriend ! Steun KVS ! Simpel, Helder, Transparant

Mike Boogaard