De ‘Vrienden van KVS’ is een initiatief met als doel om KVS/Maritiem financieel te ondersteunen om het spelniveau, spelplezier en de sociale beleving binnen de vereniging onder alle gelederen (topsport, breedtesport, jeugd, senioren en ons complex) op een hoger niveau te brengen.

De ‘ Vrienden van KVS’  is simpel, helder en transparant. We hanteren een simpel tarief, belonen onze vrienden op een heldere manier en zijn transparant over onze doelen en uitgaven. Zo gaan we met goede vrienden om.

Als je lid wordt van de Vrienden van KVS is dit een persoonlijk lidmaatschap op naam !

Hoe kun je lid worden van de Vrienden van KVS ? Iedereen die lid- of niet-spelend lid is van KVS kan lid worden. Daarnaast zijn ouders en grootouders van spelende kinderen van harte welkom en voor een aardige buurman die KVS wil ondersteunen doen we ook niet moeilijk. Zakelijke ondersteuning vindt plaats via de sponsorcommissie. Het opzeggen van je lidmaatschap en lid worden van de Vrienden van KVS heeft dus geen enkele zin, sterker je dupeert de club omdat diverse subsidiebronnen gerelateerd zijn aan het aantal KVS leden !!

Wat koesteren onze vrienden en iedere vriend belonen wij op een heldere manier:

• Een uniek welkomstgeschenk die echt alleen maar aan de Vrienden wordt gegeven.
  • Kans op een leuke Vriendenprijs die we jaarlijks verloten.
  • Toegang tot het speciale VriendenVak tijdens KVS 1 en 2 in De Blinkerd.
  • Vermelding Vriendenbord.
  • Voorrang bij speciale gelegenheden (bijv. de Supportersbus).
  • Nieuws en updates (digitaal).
  • Een uitnodiging voor de Vrienden en Sponsoren borrel.
  • En nog veel meer.
  • En dat allemaal voor een simpel, helder en transparant tarief.

De ‘Vrienden van KVS’  wordt geleid door een enthousiaste maar kleine groep. De doelstelling is bijzonder ambitieus maar kraakhelder: 100 vrienden in 2020!

Vrienden die overigens meer dan het basistarief willen betalen worden beloond met een extra Vriendenlot per 100.- (extra)

Word Vriend ! Steun KVS ! Simpel, Helder, Transparant

Mike Boogaard