Vrienden van KVS

Bedrag veelvoud van € 100,-
Betaalmogelijkheden

Kort samengevat:
De ‘Vrienden van KVS’ is een nieuw initiatief en heeft als doel om KVS/Maritiem financieel te ondersteunen om het niveau, spelplezier en de sociale beleving binnen de vereniging onder alle gelederen (topsport, breedtesport, jeugd, senioren en ons complex) op een hoger niveau te brengen.

De Vrienden van KVS is de vervanger van de club van 50, 100 en 150. We voegen ze allemaal samen tot een grote vriendenclub en uiteraard proberen we zoveel mogelijk nieuwe vrienden te maken om van de ‘Vrienden van KVS’ een zo groot mogelijke vriendenkring te maken.

Een lidmaatschap kost nog geen € 2.- per week ! (€ 100,- per seizoen) en wordt stilzwijgend verlengd, tenzij schriftelijk opgezegd aan het eind van het seizoen (mei) met een maand opzegtermijn (April). U mag uiteraard ook meer betalen, voor iedere € 100,- extra, krijgt U een extra deelname lot aan de jaarlijkse Vrienden van KVS loterij en maakt u dus meer kans op de hoofdprijs.

Vrienden van KVS:

Ruben van ArkelNadine van ArkelMichel Heemskerk