Hoi allemaal!

Ook KVS is door de coronacrisis geraakt en daarom komen wij in actie! Om alle leden ook in de toekomst te laten genieten van een mooi terrein en goede materialen, organiseert KVS Het Houten Huis. Het Houten Huis is bedoeld om in deze lastige tijd voor verbinding te zorgen én geld op te halen. De organisatie zit niet stil en heeft nagedacht hoe de KVS-jeugd zijn steentje kan bijdragen…

Sponsorloop 19 december voor de DEF

Alle kinderen uit de D, E en F kunnen op 19 december meedoen aan een sponsorloop. De kids worden uitgenodigd om te laten zien wat ze in hun mars hebben door in een half uur zoveel mogelijk rondjes van 200 meter te rennen op het veld van KVS.  De lopers kunnen gesponsord worden voor een bedrag per ronde.

Aankomende week worden aan alle DEF-kinderen sponsorloopformulieren uitgedeeld, waarop zij zoveel mogelijk sponsoren kunnen verzamelen. Dus trommel je opa, oma, oom, tante, buurman, buurvrouw, etc. op om jou en de club te steunen!

Direct na de sponsorloop kan het bij elkaar gelopen bedrag verzameld worden. Wie dit snel doet kan het geld zelf in de brievenbus van het Houten Huis komen gooien. Dit kan natuurlijk ook met je hele team in de vorm van een mooie cheque. Jullie worden dan zeker in het zonnetje gezet.

Wanneer: Zaterdag 19 december om 13:00 uur
Voor wie: DEF
Waar: KVS-veld
Verzameltijd: 12:50 uur
Inschrijven: Niet nodig!

Niet vergeten mee te nemen: de stempelkaart aan de achterkant van het sponsorformulier.