KVS tenue

In het aankomende seizoen 2019/2020 heeft KVS gekozen voor een nieuwe kledinglijn. In samenwerking met Sportshop.com hebben we de keus laten vallen op het A-merk Adidas. We zijn ervan overtuigd te hebben gekozen voor een tenue van goede kwaliteit met een mooie, uniforme uitstraling.

Ieder lid krijgt van KVS een wedstrijdshirt en eenmalig krijg je een broekje/rokje. Aan het einde van het seizoen moet zoals gebruikelijk het wedstrijdshirt weer worden ingeleverd bij KVS. Het broekje/rokje wordt eenmalig verstrekt en mag je houden.

Bestellen

Speciaal voor KVS wordt door Sportshop.com een complete clubshop ingericht waar iedereen eenvoudig de volledige kledinglijn en toebehoren kan bestellen. Of het nu gaat om een trainingspak, sporttas, inloopshirt, sokken of wat dan ook. Leden van KVS ontvangen een korting van 10% bij een rechtstreekse bestelling bij Sportshop.com (op producten uit de KVS clubshop). Bij bestellingen via KVS (contactpersoon) krijg je een korting van 25% (op producten uit de KVS clubshop), dus het is lonend om via KVS te bestellen.

Voor meer informatie over het KVS wedstrijdshirt kun je terecht bij:
Wiebe van der Haar