Afgelopen vrijdag (26 juni) werd de 2e editie van het 1 tegen 1 toernooi gehouden. Organisatoren Ruben en Koen hadden een mooi deelnemersveld weten te realiseren van A-jeugd tot en met de E-jeugd. Met deelnemers van uiteraard KVS/Maritiem, VEO, Nieuwerkerk, IJsselvogels, Die Haghe, HKV/Ons Eibernest en Fortuna/Delta Logistiek waren veel korfbalclubs vertegenwoordigd.

Spannende potjes werden gespeeld en menigmaal moest het doelsaldo uitsluitsel geven of een volgende werd behaald of niet. De prijswinaars per leeftijdscategorie:

E-jeugd 
1. Tim de Jager
2. Jens van Swol
3. Joëlle de Roode

D-jeugd 
1. Sverre de Graaf
2. Tirza Knoester
3. Nathan Buwalda

C-jeugd 
1. Yanu Slingerland
2. Stijn Nennie
3. Stef Smaal

B-jeugd 
1. Rick Schravendijk
2. Koen de Roode
3. Kelt van Hees

A-jeugd 
1. Boyd Abbenhuis
2. Tommie Swikker
3. Tijn Hofman

Editie 2022

We hebben veel positieve geluiden gehoord en direct kwam de vraag of er volgend jaar een 3e editie komt. Uiteraard is dat het geval. We gaan er weer vol voor en hopen op nog meer deelnemers. Schrijf alvast de datum in je agenda: zaterdag 2 juli 2022. 

Filmpjes

Bart Parmentier is bezig met een impressie van de 2e editie, deze zal deze week volgen. Kun je niet wachten. Op het YouTube kanaal van Koen de Roode kun je alvast wat losse fragmenten bekijken: https://www.youtube.com/user/KoenChristian

Fotografie

Henk Schaap en Eric v/d Ende hebben foto’s gemaakt. Deze zullen ook binnenkort beschikbaar zijn.