Het Houten Huis presenteert…

Format

Gemaskerde KVS’ers die LIVE optreden in uitbundige kostuums. Dat is wat je te zien krijgt wanneer je vrijdagavond 18 december inschakelt bij Het Houten Huis. De kijker thuis bepaalt via de live chat wie een ronde verder komt en wie afvalt (en dus zijn/haar ware identiteit moet onthullen). Een spectaculaire show voor de hele familie, met één uiteindelijke winnaar. Kijken dus!

Wildcard

Heb jij altijd al gedroomd van optreden voor een groot publiek, maar durfde je dat nog niet aan? Wil jij de kijkers de verrassing van de avond bezorgen door de sterren van de hemel te zingen? Dan is dit je kans!

Naast de reeds benaderde kandidaten zijn er een beperkt aantal wildcards te vergeven. Je maakt kans op een wildcard door je op te geven bij Jeroen (06-17595082) of Youri (06-14485128). Doe dit in het diepste geheim en vertel het aan niemand! 18+

Kostuums

De organisatie beschikt over een aantal kostuums, maar niet voldoende. Wij zoeken extra kostuums, zodat alle kandidaten onherkenbaar kunnen optreden in een uniek kostuum. Heeft u een geschikt kostuum te leen, dan horen wij dat graag!

Groeten,

Jeroen en Youri (organisatie The Masked Singer)

Wij werken samen met Het Houten Huis, maar zijn de enigen die weten wie de kandidaten zijn. Vragen over deelname kunnen dus uitsluitend bij ons.