Beste deelnemers,

Vol trots kunnen we zeggen dat wij heel veel enthousiaste reacties en aanmeldingen hebben mogen ontvangen op ons ‘Toernooi voor de Toekomst 2020’. Super mooi natuurlijk! Dat betekent wel dat ons programma op beide dagen iets later eindigt dan oorspronkelijk de bedoeling was.

De gewijzigde planning
Op vrijdagavond 3 april starten we met de A en B-jeugd. Aanvang toernooi 19.00 uur, aanwezig vanaf 18.30 uur. De laatste ronde eindigt om 22.30 uur.
Zaterdag 4 april staat de C tot en met F-jeugd op het programma. Aanvang toernooi 9.00 uur, aanwezig vanaf 8.30 uur. De laatste ronde eindigt hier rond 15.00 uur. Zoals het er nu naar uitziet beginnen we om 9.00 uur met de E en F-jeugd. Vanaf 11.15 uur is dan de C en D-jeugd aan de beurt. Wijzigingen in deze indeling zijn echter nog mogelijk.

Korfballeague-finale
Aansluitend aan het toernooi kan in ons clubhuis ‘t Hokje naar de finale van de Korfballeague worden gekeken.

KVS/Maritiem – clubhuis ’t Hokje
Cremerweg 2
2597 LS Scheveningen

Wij hebben er nu al zin in. Jullie ook?

Met vriendelijke groet,

Annenel Orru, Claudia de Roode, Ingrid van Houten, Jan de Roode