Aanstaande zaterdag komen Ruben Boode, assistent-bondscoach van het Nederlands team, en Roos van Groen, speelster van Talent TeamNL en oud-KVS’er, clinics geven aan onze D-, E-, en F-jeugd. En niet alleen aan onze eigen jeugd, maar ook aan vriendjes en vriendinnetjes!

Neem een vriendje of vriendinnetje mee!
We vragen dus aan iedereen om een vriendje of vriendinnetje mee te namen naar de training dat nog op zoek is naar een leuke sport! Dan komen ze er misschien wel achter dat ze korfbal net zo gaaf vinden als jij! Belangrijk voor de toekomst van onze vereniging! Iedereen die meekomt naar de training vragen we een mailtje te sturen naar werving@kvskorfbal.nl.

Wanneer trainen we aanstaande zaterdag (geldt voor DEF van het huidige seizoen)?
De F-teams starten om 9.00 uur (met de clinic vanaf 9.30 uur).
De E-teams starten om 10.00 uur.
De D-teams starten om 10.45 uur (tot 11.30 uur).

Let op: deze tijden wijken af van de reguliere trainingstijden.
De E en D graag verzamelen bij de groene bankjes (bovenaan het dijkje) en alle teams verlaten zoals gewoonlijk het veld via de speeltuin.

Trainingen overige teams
Alle overige teams (Welpen, C, B, A, Senioren) trainen aanstaande zaterdag volgens het bekende trainingsschema.

Trainers
De DEF-trainers worden bij de trainingen verwacht om alles klaar te zetten en te assisteren bij de trainingen (en het eerste half uur van de F-training te verzorgen).
Vanzelfsprekend nemen we, net als bij al onze trainingen, de corona-maatregelen in acht. Dit betekent bijvoorbeeld dat er geen ouders op het terrein aanwezig zijn. Op de pagina met het trainingsschema zijn onze corona-regels te vinden.
We zien jullie heel graag aanstaande zaterdag!