Twee dezelfde gezichten in elke helft.

Je hoort het wel vaker, een wedstrijd waarbij de ene helft een ander gezicht heeft dan de andere, maar 2 identieke helften met daarin 2 verschillende gezichten gebeurt maar zelden. Toch was dat wat zich op het veld van Achilles afspeelde tussen de B1’s van beide verenigingen. Al omgekleed, het complex van Achilles wordt vernieuwd, waren we vertrokken naar Achilles. Nog even relaxen en dan de wedstrijdbespreking, warmlopen en lekker spelen. KVS kwam goed uit de startblokken, er werd niks weggegeven, goed naar elkaar gecoacht in de verdediging en de eerste kansen werden verzilverd; 0-2 en even later 1-3. Achilles moest nog even in hun spel komen. KVS verslapte wat, er werd net iets te veel ruimte weggeven en Achilles strafte dat meteen af en boog, mede doordat ze bij KVS net niet vielen door strakker verdedigen van Achilles, een achterstand om in een voorsprong. Rust 9-5.

Even uitblazen, goed luisteren naar de aanwijzingen van Laura en Job en een sterke 2e helft neerzetten. En dat gebeurde. Een kopie van de 1e helft. Met vlotte en afwisselende aanvallen werd de 9-5 achterstand omgebogen in een 10-11 voorsprong. Achilles wist even niet waar ze het hadden. Daarna gebeurde hetzelfde als in de 1e helft. Achilles kwam beter in het spel en bij KVS stokte het. Uiteindelijk werd het 18-14. Als team heeft KVS laten zien dat ze goed hebben gespeeld en nu al vooruit zijn gegaan tov vorige week. Volgende week wacht om 11.15u de thuiswedstrijd tegen Fortuna B2. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Doelpuntenmakers: Marit (7), Suzanne (4), Mike (1), Thomas Buis (1), Emile (1).

Groetjes,
Sander