Wij zijn erg benieuwd naar je mening over de gang van zaken op onze vereniging. Daarom hebben we een uitgebreide enquête opgesteld met vragen over de accommodatie, de organisatie, financiën, trainingen/wedstrijden, communicatie en de sfeer op onze club.

Resultaten
De resultaten van deze vragenlijst willen we gebruiken om bepaalde zaken op KVS te verbeteren of aan te passen, zodat we een mooie toekomst tegemoet gaan. Daarnaast presenteren we op de aanstaande ledenvergadering in december onze plannen voor het nieuwe beleidsplan waarin we vooruitkijken naar de periode 2022–2025. Voor het nieuwe beleidsplan gebruiken we onder andere de resultaten van de enquête als input.

Voor wie?
De enquête is bedoeld voor alle leden van KVS (ook niet-spelende leden). Voor C-, D-, E-, F- en welpenleden is het verzoek aan de ouders om de enquête in te vullen; alle overige leden vullen de vragenlijst zelf in.

Invullen
Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten.
Je hebt de tijd tot en met 25 oktober.

De vragenlijst vind je via deze link: https://forms.gle/2G8tN48bsw7s7L3a8

We kijken uit naar zoveel mogelijk ingevulde vragenlijsten. De enquête is anoniem en we zijn benieuwd naar je mening, dus voel je vrij om te zeggen wat je wilt.

Bestuur KVS/Maritiem