De maand januari stond in het teken van ledenwerving bij KVS.

De wervingsposters “Kom korfballen in de Blinkerd” met Thom en Madelief zijn met jullie hulp nu overal te zien in Scheveningen. Ze werden opgehangen op de prikborden van basisscholen, in sportcafé ‘t Nesjuh, bij sponsoren, thuis op het raam, Celeste deelde ze uit na de korfbalgym op de Vuurtoren en de Eben-Haëzerschool en ouders stuurde ‘m door in de klassenapp. Ook op Facebook werd de oproep ontzettend veel gedeeld.

En het werkte!! Veel vriendjes en vriendinnetjes kwamen (en komen nog steeds) naar de trainingen en maar liefst 11 van die kinderen zijn in de actiemaand lid geworden, allemaal D-,  E- en F-kinderen en een welp, 6 jongens en 5 meisjes!

Vooral in groep 5 en 6 ging het als een speer. Zoveel zelfs dat we naast een E6 misschien ook een E7 kunnen maken. Daar hebben we nog 2 kids voor nodig (aanmelden vóór 17 februari).

Helaas is een nieuw F-team nog niet gelukt. Maar doordat we uitstel kregen van de bond kunnen we nog tot 17 februari doorzoeken naar kids uit groep 3 en 4 (F).

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor het meehelpen! Alle leden, ouders, onze ambassadeurs in sportcafé ‘t Nesjuh, alle trainers en Teamplayers Beachkorfbal Den Haag voor het promoten van KVS en korfbal. En wie weet kunnen we met nog een beetje meer doorzoeken ook een nieuwe F5 en E7 inschrijven.

Groetjes van het wervingsteam,
Liesbeth, Jeannette, Marieke, Kelsey, Kevin, Nathalie, Annemieke
werving@kvskorfbal.nl

PS: Woensdagmiddag 8 april is er weer het schoolkorfbaltoernooi. Nodig voor dit te gekke toernooi alvast je klasgenootjes uit. Ook dan zorgen wij weer voor mooi promotiemateriaal.