We hebben voor twee activiteiten nog een paar vrijwilligers nodig.

Tagger

Ben jij gek van cijfertjes en analyses en heb je zin om de selectie hierin te helpen op de wedstrijddagen? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken bij het live taggen van de acties tijdens de wedstrijden van het eerste team. Natuurlijk krijg je eerst een goede uitleg.

Filmer

De thuiswedstrijden van KVS 1, 2, 3 en A1 worden gefilmd. Er vindt een uitwisseling van videobeelden plaats met de andere clubs uit de poule. Op die manier kunnen coaches goed hun eigen wedstrijd analyseren. Maar ook kijken hoe de volgende tegenstander speelt, zodat er een goed tactisch plan kan worden gemaakt.
We hebben al zeven filmers. Met nog een paar vrijwilligers kom je ongeveer zes keer in het seizoen 21/22 aan de beurt om te filmen.

Meer weten of wil je meedoen met taggen of filmen? Neem dan contact met mij op.

Dick van Arkel 06-20442842