Met ingang van de zaalcompetitie gaan we met 5 D-teams spelen. Op het veld waren er 4 D-teams. Gelukkig zijn er in de zomerperiode veel kinderen bij gekomen. Vanuit de technische commissie C & D van KVS hebben we ervoor gekozen om een extra team op te geven voor de zaalcompetitie. Hierdoor is het voor alle kinderen mogelijk om ook wedstrijden te kunnen spelen (wanneer het weer mag). Door deze aanpassingen zijn de huidige team indelingen van de D3 en D4 gewijzigd. De wijzigingen zijn in overleg met de trainers gemaakt. De D4 en D5 blijven samen trainen zodat er voor de kinderen weinig veranderd. Ook zal er regelmatig bij wedstrijden ingevallen moeten worden.
Wij zijn blij dat er trainers en coaches gevonden zijn voor het extra D-team en een extra trainer bij de D3.

Indien er vragen zijn neem dan gerust contact op met Horst Buwalda van de C/D- commissie.

Trainers: Matthew vd Haar, Indy Peters

Moritz Kaluza