Na de verdiende overwinning vorige week op Deetos en met vele lessen uit eerdere wedstrijden op zak vertrok de A1 vol vertrouwen naar KCC voor alweer de 9e wedstrijd in de hoofdklasse A. Vooraf werd door coaches Cees en Lennart gewezen op het feit dat KVS aanvallend het heel goed doet maar het verdedigend beter moet. Dat was niet aan dovemansoren gericht. In een fysieke wedstrijd opende KVS na een doelpuntloze eerste 5 minuten de score en gaf de eerste helft weinig weg en had het betere van het spel. Scorend deed het zichzelf helaas te kort en werd het ook niet geholpen door sommige beslissingen van het arbitrale duo. Rust 9-10, waar het verschil groter had kunnen zijn. In de 2e helft ontspon zich een sportieve strijd waar KCC het gat snel dichtte, even op voorsprong kwam maar KVS snel weer langszij zag komen. Met nog 6 minuten op de klok was de stand 15-17. Helaas deden enkele foutjes KVS alsnog de das om. KCC pakte door en greep elke kans die het kreeg. Beide teams pasten enkele wissels toe wat de wedstrijd uiteindelijk in het voordeel van KCC besliste. Einduitslag 21-19. Mixed feelings van teleurstelling, er had meer in gezeten maar ook trots leefde er na afloop in de spelersgroep.

Fotoreportage

De foto’s van Eric vind je hier!