Met het mooie weer van de laatste dagen en de start van de juni-competitie wil je eigenlijk niet stoppen met korfbal. Maar ook aan dit (wat vreemde) seizoen komt een einde.

Op zaterdag 3 juli sluiten we het seizoen 2020-2021 voor alle jeugdleden op een mooie en feestelijke manier af.

We organiseren die dag ontzettend veel leuke activiteiten op ons veld en maken er op die manier een geweldige korfbaldag van. Denk aan clinics, spelletjesparcours, luchtkussens en natuurlijk de welbekende pannenkoeken.

Hoe ziet de dag eruit?

De welpen zijn zaterdag 3 juli welkom vanaf 09.30 uur. Er is een korfbalclinic en een korfbal- en spelparcours. Daarnaast krijgen zij alle ruimte om de luchtkussens uit te proberen. En er zijn natuurlijk de overheerlijke pannenkoeken.

De E- & F-jeugd is zaterdag 3 juli welkom vanaf 11.30 uur. De selectie zal een clinic voor hen verzorgen en er is een strijd om een mooie prijs tijdens het korfbal- en spelparcours. Ook hier is ruimte om te genieten van alles wat op het korfbalveld staat en natuurlijk voor wat lekkers.

De B-, C- & D-jeugd is zaterdag 3 juli welkom vanaf 14.00 uur. En ook hier wordt er een korfbalclinic verzorgd door de selectie van KVS en zijn er diverse spellen en luchtkussens.

Al met al een prachtige KVS-korfbaldag; dit wil je niet missen!

Vanzelfsprekend houden we rekening met de dan geldende coronaregels.

Tot zaterdag 3 juli!

 

Samengevat:

09.30 – 11.00 De welpen

11.30 – 13.30 E en F

14.00 – 16.30 B, C en D

 

Let op: we houden de teamindeling van de huidige minicompetitie aan.

En uiteraard is iedereen welkom die net lid is geworden of nog meedoet aan de proeftrainingen.

 

De organisatie