Kom korfballen in de Blinkerd !

Dit is de nieuwe poster waarmee we nieuwe leden zoeken.

Zowel in de E (groep 5/6) als in de F (groep 3/4) hebben we kinderen op de wachtlijst staan. Deze supervisjes willen ook heel graag wedstrijden spelen. We zoeken daarom voor onze toekomstige KVS E6 en KVS F5 nog twee enthousiaste jongens en meisjes die graag willen leren korfballen.

Gooi eens een balletje op!

Daarom willen we iedereen vragen om mee te helpen zoeken naar nieuwe leden. Vraag je vriendjes, vriendinnetjes, broertje(s), zusje(s), neefjes, nichtjes, buurjongens, buurmeisjes, oppaskinderen, kleinkinderen. Of zet de oproep in de klassenapp, deel het op Instagram, Facebook of plak de poster op school of thuis achter het raam.

Alle geïnteresseerde kinderen kunnen gewoon meetrainen.

• F (groep 3/4) op maandag van 17-18 uur
  • E (groep 5/6) op dinsdag van 17-18 uur
  • D (groep 7/8) op maandag van 18-19 uur

Het zou toch geweldig zijn?! Nog meer supervissen!

Poster

Wil je ook graag een poster? Stuur dan even een mailtje naar werving@kvskorfbal of stuur een dm naar KVS op Instagram/Facebook.

Groeten van het wervingsteam
Liesbeth, Jeannette, Marieke, Kelsey, Kevin, Nathalie, Annemieke