Wij hebben dit bijzondere korfbaljaar lang doorgetraind. Afgelopen zaterdag waren de laatste trainingen. De opkomst op de trainingen was iedere keer goed. Veel kinderen zijn trouw blijven trainen. Wij zijn trots op alle trainers die dit jaar zolang door wilden gaan met trainen geven!
De bedoeling is dat we in de zomervakantie op woensdagavond een mogelijkheid  geven om te trainen. Echter…er heeft zich niemand gemeld om trainen te geven…en dat snappen wij ook wel na zo’n apart seizoen. We gaan daarom wel op woensdagavond het clubhuis en het veld beschikbaar stellen van 19u tot 20u. Senioren, A en B leden kunnen dan zelf een balletje komen schieten of een partijtje spelen en jongere leden kunnen met hun vader , moeder, grote broer of zus een balletje schieten. Je hoeft je niet aan te melden voor deze training. En dit alles natuurlijk met inachtneming van de laatste Corona afspraken. de kleedkamers blijven gesloten, dus doe thuis je sportkleding al aan.
Technische Commissies KVS/Maritiem